Uw adviseur: Paul van Rossum

Financieel adviseur Paul van Rossum heeft zijn sporen verdiend in het bankwezen. Gedurende een periode van meer dan 25 jaar was hij financieel planner. Zijn werkzaamheden waren vooral gericht op particulieren, in het bijzonder senioren. In deze periode zag hij banken onder druk van controles van de Authoriteit Financiële Markten (AFM) veranderen. De constante druk van de AFM maakt dat banken sterk intern gericht zijn. De waarde van de klant voor de bank werd belangrijker dan de klant zelf.

Tegelijkertijd zorgde de opkomst van internet voor sluiting van vele bankvestigingen. Voor met name senioren is dit een negatieve ontwikkeling. Zij zijn vanouds gewend aan persoonlijk advies en hechten waarde aan breed advies van een betrokken deskundige. 

Financieel planner Paul van Rossum adviseert zoals hij altijd heeft gewerkt: conform de richtlijnen voor financieel planners FFP. Hij brengt daarbij het vertrouwde bankgevoel terug in zijn dienstverlening. Met de aanpak van de vroegere bankier: persoonlijk contact, een eerlijk advies en persoonlijke betrokkenheid bij de klant.

Wilt u eens kennismaken met Paul van Rossum, bijvoorbeeld voor het doorlichten van uw financiële situatie? Maak dan een afspraak via 06 – 5532 7134. Mailen mag natuurlijk ook: paul@denieuwebankier.nl. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.